fbpx

KONTAKT PODACI

"COSMOS TRADE" d.o.o.

Veliko Golovode 46,
37000 Kruševac, Srbija
PIB: 100319262
MB: 17388576
+381-63-658-654 - Nikola Stojić
+381-63-84-89-006 - Vučko Stojić
+381-69-133-7773 - Marina Stojić

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja i otklonimo nedoumice!

  O NAMA

  Firma COSMOS TRADE iz Kruševca, regiona sa najdužom tradicijom u proizvodnji nadgrobnih spomenika, grobnica i raznih ornamenata od granita, mermera i Belovodskog Pešcara, nudi tržistu Srbije i zemljama u regionu vrhunski dizajnirane, precizno tehnološki obrađene nadgrobne spomenike i grobnice.

  Pored dizajniranja i izrade spomenika u skladu sa željama korisnika, na stanju imamo više desetina razlicitih modela nadgrobnih spomenika, izuzetnih skulptura anđela, kao i standardnih elemenata grobnica. Kao direktni uvoznici granita, u mogucnosti smo da tržistu ponudimo po najpovoljnijim cenama proizvode izrađene od vrhunskih materijala. U skladu sa Vašim idejama, željama i mogućnostima naš tim ce osmisliti jedinstveno rešenje sa kojim će i najzahtevniji klijenti biti zadovoljni.

  //cosmostrade.rs/wp-content/uploads/2019/02/izrada-nadgrobnih-spomenika.jpg
  //cosmostrade.rs/wp-content/uploads/2019/02/mermerni-andjeli-nadgrobni-spomenici.jpg

  U galeriji proizvoda možete pogledati modele spomenika koje trenutno imamo na stanju, a ako ste u prilici izvolite nas posetiti i uživo videti spomenike. Na taj nacin ćete u potpunosti otkloniti neizvesnost oko izbora modela i krajnjeg izgleda Vašeg spomenika.

  Firma Cosmos trade nudi Vam mogućnost uvoza eksluzivnijih modela spomenika sa specijalnim duborezima (klesarskim radovima), od materijala po želji.

  Pored usluge izrade i montaže spomenika i ostalih pratećih elemenata za spomenike (poklopne ploce, okviri, vaze, foto keramika, slike gravirane na granitu), u ponudi imamo i veliki izbor materijala za oblaganje fasada, izradu enterijera i eksterijera. Nudimo posebne uslove za investitore i preduzimače.

  Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije. Tu smo da razjasnimo sve Vaše nedoumice i nađemo najbolje rešenje za Vas.

  NAŠA LOKACIJA

  Scroll