fbpx

Nadgrobni spomenici čuvari su usomena na preminule pa se zbog toga sa posebnom pažnjom pristupa izradi svakog pojedinačnog spomenika. Svojom originalnošcu i jedinstvenošcu spomenik treba da na najbolji način oslikava pojedinca koji tu počiva.

Naš tim tu je za vas da  vam svojim iskustvom i kreativnim predlozima pomogne da nađete najbolje i najoptimalnije rešenje koje će biti u skladu sa vašim individualnim željama, zahtevima i mogućnostima .

Cosmos Trade - nadgrobni spomenici, andjeli

Nadgrobni spomenik model 1

Nadgrobni spomenik od crnog granita

Cosmos Trade - nadgrobni spomenici, andjeli

Nadgrobni spomenik model 2

Nadgrobni spomenik od crnog granita

Model spomenika

U galeriji proizvoda možete pogledati ponudu gotovih modela spomenika i skulptura koji se u u kratkom roku mogu personalizovati i postaviti na željeno mesto. Ako pak želite neki od modela koje trenutno nemamo na stanju, možemo  izraditi spomenik po vašoj zamisli. Pored ponude osnovnih modela nadgrobnih spomenika, u ponudi imamo jedinstvene i originalne skulpture anđela.

Dodatne ideje za spomenike možete potražiti u Galeriji izvedenih rešenja.

 

Materijal za izradu spomenika

Nakon odabira željnog modela, sledi izbor materijala od kog će spomenik biti izrađen. Najcešce je to granit u nekom od svojih kolorita. Granit je materijal koji se pokazao kao najadekvatniji i najkvalitetnji za izradu spomenika. Granit ima odličnu čvrstinu i dobro odoleva zubu vremena, ne menjajući pocetnu strukturu i boju. Ovde možete pogledati vrste granita koje vam možemo ponuditi Materijali.

 

Poklopne ploče i oblaganje grobnog mesta

Grobno mesto može se takođe obložiti granitom i prekriti poklopnim pločama. Ovo rešenje lepo i uredno izgleda i lako je za održavanje. Oblaganje se može vršiti istim materijalom od kog je izrađen spomenik a može se koristiti i drugi materijal koji je kompatibilan sa spomenikom.

 

Elementi spomenika

Svaki nadgrobni spomenik sadrži Ime i prezime pokojnika, godinu rođenja i smrti i po želji fotografiju. Najcešce na spomeniku stoji verski simbol i ime onoga koji spomenik podiže. Na spomenik se može staviti i Epitaf (prigodan tekst).

U našoj ponudi postoji veliki izbor različitih fontova i modela  slova, slika i ramova koji će dodatno oplemeniti spomenik i učiniti ga jedinstvenim. Ovde možete pogledati Slova i slike i ramove za slike

Scroll